FÓRUM VZNIKLO 12.6.2011
Stále hľadáme moderátorov, ak máte záujem, kontaktujte nás na email info@androidhryaplikacie.sk
Navštívte náš portál androidhryaplikacie.sk
Posledná téma
Sony Ericsson Xperia Active
5 posters
AndroidFórum :: Hry/Aplikácie pre konkrétne zariadenia, Diskusia o týchto zariadeniach :: Sony Ericsson
Strana 1 z 1
Sony Ericsson Xperia Active
Tak čo hovoríte na tento telefónik? Mňa to dosť zaujalo, odolnosť a ešte aj pekný dizajn. No a 1 Ghz procesor, o tom už ani nehovorím
http://androidgames.6f.sk/?p=1857
http://androidgames.6f.sk/?p=1857
Wembley- Počet príspevkov : 19
Hodnotenie na fóre : 4941
Dátum registrácie : 13.06.2011
Re: Sony Ericsson Xperia Active
Zaujimavy telefon. Urcite si najde svoju skupinku ludi, ktori ho s radostou kupia hlavne kvoli tym rozmerom, kde ho vyuziju pri (sporte,turistike,geocaching a pod.). Celkovo telefon je na tom dobre po hardverovej ako aj vyzorovej stranke.Vytkol by som mu len malu internu pamat, ale inac nemam vyhrady. Urcite to bude vyborny spolocnik do terenu
Mirdis- Počet príspevkov : 36
Hodnotenie na fóre : 4958
Dátum registrácie : 12.06.2011
Lol tak tento fon by sa mi zisiel lebo moj boston mi padol uz 2x do vody ..raz mi prvo nesielale poto somho rozbehal aj ked mu prvo dost hrabalo najme tlacitko power na odblokovanie fonu a fotak ..ale uz su to asi 4 mesiace a funguje vsetko bez opravy ..iked baterka vydrzi o daco menej proste s tymto telefonom by sa mi to isto nestalo
smith00112- Počet príspevkov : 13
Hodnotenie na fóre : 4932
presne preto láka aj mňa. Je to skrátka telefón, pri ktorom by mi nevadilo, že naň napr. niečo kvapne. Raz sa mi telefón pokazil len preto, že som šiel v daždi domov a trochu mi navlhlo vrecko... no mal som dosť. S týmto by sa to hádam nestalo
Wembley- Počet príspevkov : 19
Hodnotenie na fóre : 4941
Jn lol raz som videl na nete fon .. co kebyze hadam aj auto po nom teslo .. tak by sa mu nic nestalo ale zase tento fon je hardwerovo vyspelejsi a to o dost
smith00112- Počet príspevkov : 13
Hodnotenie na fóre : 4932
vyzera to tak, ze mozno budem mat tento telefonik. Oco suhlasi s tym ze mi kupic nieco odolne. A co som si pozeral te nerozbitne a vodotesne telefony tak su strasne skarede tehly. Toto sa mi paci ovela viac
gotfried- Počet príspevkov : 19
Hodnotenie na fóre : 4942
toto je neskutocne sympaticky telefon s vykonnym procesorom. Viete si predstavit tu rychlost ak ma 1ghz CPU a tae rozlisenie?
Fastyx- Počet príspevkov : 18
Hodnotenie na fóre : 4946
Dátum registrácie : 11.06.2011
AndroidFórum :: Hry/Aplikácie pre konkrétne zariadenia, Diskusia o týchto zariadeniach :: Sony Ericsson
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: