FÓRUM VZNIKLO 12.6.2011
Stále hľadáme moderátorov, ak máte záujem, kontaktujte nás na email info@androidhryaplikacie.sk
Navštívte náš portál androidhryaplikacie.sk
Posledná téma
Skype na Androide
4 posters
AndroidFórum :: Aplikácie :: Komunikácia
Strana 1 z 1
Skype na Androide
skype na mobile ano alebo nie aky mate nazor na to... naposledy ked som ho skusal tak sa tam este nedalo ani volat, potom som si flashol telefon a na skype som akosi zabudol
sensualer- Počet príspevkov : 22
Hodnotenie na fóre : 4949
Dátum registrácie : 12.06.2011
Re: Skype na Androide
Skype vyuzivam hlavne ked som v zahranici. Zatial sa da iba telefonovat. Videohovor este v aplikacii na android dostupny nie je. iOS ma aj videohovor na skype. Ja hlavne cakam na android 2.3.4, kde bude uz spristupneny videohovor v google talk
Mirdis- Počet príspevkov : 36
Hodnotenie na fóre : 4958
iOS ma aj videohovor? som nevedel... ale asi nie na iphonoch tam nie je vpredu kamerka nie? mozno ipad... kazdopadne mali by to spravit aj pre android mnoho ludom by to pomohlo mne urcite
gotfried- Počet príspevkov : 19
Hodnotenie na fóre : 4942
Dátum registrácie : 13.06.2011
Ano funguje to na iPhone 4, iPode touch tretej a stvrtej generacie aj iPade, (niekde som cital, ze aj 3GS podporuje videhovor, ale prednu kameru nema iba zadnu, ale funguje to. No nevidim v tom zmysel kedze na hovor face to face zabudnite)
kamoš má iphone 4 a fičí mu to
Wembley- Počet príspevkov : 19
Hodnotenie na fóre : 4941
dokonala vec ten mobilny skype... pokazil sa mi mikrofon a potreboval som s kamosom volat nadlho. nastastie tu bolo riesenie skype v mobile ma nesklamal zdalo sa mi ze kvalita hovoru bola nizsia ako na PC ale koho to trapi
gotfried- Počet príspevkov : 19
Hodnotenie na fóre : 4942
hej hej aj ja som si ten článok čítal. Škoda, že videohovor je len zatiaľ pre tie 4 smartfóny. ...A počuj Mirdis, ty píšeš tiež na webe však ? Dobre sa čítajú tvoje príspevky sú také "profesionálne"
Videohovor na skype som dnes vecer testoval a funguje skvele. Akurat som nevedel pocas hovoru zapnut reproduktor. Zajtra sa s tym skusim viac pohrat.
Wembley: Ano, pisem clanky pre web. Je to moja prva skusenost, takze nie je to zatial nic moc, ale snazim sa. Neviem co si mam mysliet o tom "profesionálne"
Wembley: Ano, pisem clanky pre web. Je to moja prva skusenost, takze nie je to zatial nic moc, ale snazim sa. Neviem co si mam mysliet o tom "profesionálne"
Skrátka, že sú ako z poriadneho spravodajského portálu. Lebo niektoré weby majú takých redaktorov až mám pocit, že to píšu 5 ročné deti.
Webley: diky za pochvalu
Takze dnes som mal trosku viac casu, tak som sa blizsie pozrel na ten skype.
Co sa tyka reproduktoru. Ked mi niekto volal a dal som prijat ako videohovor, tak reproduktor ostal vypnuty, pocul som iba cez sluchadlo. Pokial som uskutocnil videohovor ako prvy, tak automaticky sa mi zapol reproduktor. Pri klasickom hovore je mozne zapnut aj vypnut reproduktor no pri videohovore taka moznost k dispozicii nie je.
Dalsi bug a dost zavazny som zistil pri telefonovani. Pokial chcete klasicky telefonovat cez sluchadlo, tak sa vam to nepodari. Akonahle priblizite telefon k uchu, displej pomocu senzora sa automaticky vypne co je bezna vec pri dnesnych smartphonov, ale pokial to urobite pri skype hovore zacne sekat, resp. nepocujete volajuceho, skype sa ako keby odhlasi. Hovor som uskutocnoval cez wifi a signal bol plny.
Takze zatial jedina moznost je pouzivat sluchatka (3,5 mm jack). Inak videohovor funguje skele. Je tam moznost zapnutia prednej aj zadnej kamery. Akurat tie bugy je nutne odstranit. Stretol sa niekto s tymi problemami?
Testovane na HTC Desire S
Takze dnes som mal trosku viac casu, tak som sa blizsie pozrel na ten skype.
Co sa tyka reproduktoru. Ked mi niekto volal a dal som prijat ako videohovor, tak reproduktor ostal vypnuty, pocul som iba cez sluchadlo. Pokial som uskutocnil videohovor ako prvy, tak automaticky sa mi zapol reproduktor. Pri klasickom hovore je mozne zapnut aj vypnut reproduktor no pri videohovore taka moznost k dispozicii nie je.
Dalsi bug a dost zavazny som zistil pri telefonovani. Pokial chcete klasicky telefonovat cez sluchadlo, tak sa vam to nepodari. Akonahle priblizite telefon k uchu, displej pomocu senzora sa automaticky vypne co je bezna vec pri dnesnych smartphonov, ale pokial to urobite pri skype hovore zacne sekat, resp. nepocujete volajuceho, skype sa ako keby odhlasi. Hovor som uskutocnoval cez wifi a signal bol plny.
Takze zatial jedina moznost je pouzivat sluchatka (3,5 mm jack). Inak videohovor funguje skele. Je tam moznost zapnutia prednej aj zadnej kamery. Akurat tie bugy je nutne odstranit. Stretol sa niekto s tymi problemami?
Testovane na HTC Desire S
no bohuzial to nemam na akom telefone vyskusat Mozno by si mohol napisat nejaku recenziu na web bolo by to super
sensualer- Počet príspevkov : 22
Hodnotenie na fóre : 4949
Takze po dnesnom update. Reproduktor pri prichadzajucom videohovore funguje (automaticky sa aktivuje). Ten druhy problem zatial neodstranili.
to je super, že skype tak rýchlo opravuje bugy... takže už to ide ok?
Tiez som bol prekvapeny, ze tak skoro dostal skype aktualizaciu. Problem s reproduktorom bol odstraneny, ale ten druhy bug s odhlasovanim este nie.
AndroidFórum :: Aplikácie :: Komunikácia
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: